Vertrek uit Europa zolang het nog kan.Start met sparen met copytrading en Be Happy Klik HIER


Abortus en Vaccindoden “GIJ moet zo snel mogelijk tot stof wederkeren”

Abortus en Vacindoden

WIE GEEN EIGEN LICHAAM BEZIT, DIE BEZIT NIETS

Wanneer en HOE LAAT zegt de bevolking STOP OF TRAPPEN WE ER ALLEMAAL IN.

We kunnen eindeloos doorzeveren en de feiten stap voor stap achternalopen.

Eén grote vieze kliek: De Nederlandse Staats Media

De journalist kan er ‘GOED” mee vooruit. De journalist die u belazerd tot in diepe treurnis. De journalist die ALDECENNIA niet meer bestaat, een pennenlikker die alleen nog schrijft in opdracht van zijn hoofdredacteur die op zijn beurt HEEFT LATENOMKOPEN en  ingekocht is door overheden, ngo’s en allang geen eigen mening meer mag hebben. Voorbeelden te over. Documentaire EO over Ter Apel is een schrijnend voorbeeld. DPGmedia, AD, De Telegraaf, Volkskrant, Trouw, Parool, Nunl,  noem ze maar op m.u.v. zo nu en dan Het Reformatorisch Dagblad.


Boeren protesten, asielzoekers, 1675 vermiste kinderen,  woningbeslag, einde eigen auto, digitaal geld, geen verkoop meer van eigen woningen als je de CO2 doelen niet haalt, kunstmatig opdrijven energierekening, 2024:-Voedselschaarste, Groningen: Afvalputje van de immigranten en schurkenstaat Ukraine vluchtelingen.

Ondersteuning verkeerde doelen door de schaduwregering Nationale Postcodeloterij zoals Urgenda, uw geld dat gaat naar mensensmokkelaars en het WEF, de Verenigde Naties, Bilderberg, Rothschilds, Rockefeller, Bill Gates, Fauci, CNN enzovoort.


Ook nu weer is het de journalist die de oorzaak van de huidige holocaust overal zoekt behalve in de abortusholocaust en de vaccindodenholocaust {inmiddels 10.000 doden per dag en totaal al 6,3 miljoen door de gifprik tot stof wedergekeerd individuen. Ja denkt u maar uw eigen er van.


Het is de journalist onder wiens leiding wij de beschikking over een eigen lichaam al lang geleden uit handen hebben gegeven aan politici en wetenschappen.


In Nederland gebeurde dat officieel in 1984, we waren erbij, we stemden ermee in.
Al lang voor die tijd werden in de duistere holen van de wetenschap experimenten gedaan met het ongeboren leven.
Experimenten die o.a. bedoeld zijn het lichaam van alle mensen te schenden en te beheren.
Alles wat wij de wetenschap toestaan te doen met het lichaam van de ongeborene zal uiteindelijk ons zelf treffen.
Het totale onvermogen van de mens zich te kunnen identificeren, te kunnen vereenzelvigen met de ongeborene is even groot als hardnekkig.


Wij hebben allen verkeerd in de staat van de ongeborene EN NU VERKEREN WE IN DE STAAT VAN “gIJ MOET TOT STOF ZO SNEL MOGELIJK WEDERKEREN”.


Wie het doden van de ongeborene ervaart als gezondheidszorg, die ervaart vanzelfsprekend ook de dodelijke spuit als gezondheidszorg.

OOK DIT VERHAAL en de GIFVACCINS  STUURT ONS HET VERKEERDE PAD OPhttps://hetanderenieuws.nl/stu….ren-de-globalisten-e

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers en Kaag, Rutte, Dassen PvDD, Judas GertJanSegers Hoekstra KlaverJetten Paternotte KuikenAbortus en Vacindoden

Related posts

VS mogelijk medeplichtig bij het ontstaan van Covid in Oekrainsche Laboratoria

dezeweek2020

Voorkomen dat u ziek wordt, zelfs als u de mRNA-injectie heeft gekregen

dezeweek2020

BRIEF VAN TON van en aan Eerste Kamerlid Reina de Bruijn-Wezeman VVD

dezeweek2020

WEF’er Liz Truss {de dove persoon} in het zadel getild door Klaus Schwab

dezeweek2020

Het ware verhaal achter de oversterfte

dezeweek2020

Vaccinatieschade Wat kan u Genezen DETOX

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More