Vertrek uit Europa zolang het nog kan.Start met sparen met copytrading en Be Happy Klik HIER


Het ware verhaal achter de oversterfte

Oversterfte veroorzaakt door vaccins? Oordeel zelf

Helaas suggereert dit beeld dat er naar schatting meer dan 17.000 door vaccins veroorzaakte sterfgevallen waren tijdens de eerste maand van COVID-19-vaccinaties in heel Europa, van iets meer dan 17 miljoen toegediende vaccindoses. Dit zal even tijd kosten om uit te leggen.

#FoxNews vertelt hier dat de #gifprik het dodelijkste 💉 is ooit gemaakt. Het heeft honderdduizenden Amerikanen gedood en miljoenen zijn gewond geraakt .. Dit vertellen ze ons niet op de Nederlandse fake nieuws zenders. SteveKirsch


De afgelopen maanden zijn mijn zorgen over de veiligheid van vaccins gestaag toegenomen. In eerste instantie koos ik voor de persoonlijke benadering van “Ik zal afwachten hoe de totale resultaten van deze experimentele vaccins eruit zien”, maar was vooral gericht op de bizarre sabotage van medicatie voor vroege behandeling. Ik heb gedachten over vaccinrisico’s opgeschreven ( hier en hier ) omdat ik vond dat de risicobeoordeling op onverantwoorde wijze werd genegeerd, en ik schreef beoordelingen op van de PHE-gegevens van het VK ( hier en hier ) omdat het mij leek dat de voordelen van de vaccins waren op basis van de gegevens overdreven. Toen ik de gegevens over vaccinveiligheid besprak met Steve Kirsch, duwde ik meerdere keren terug op:zijn theorie dat er misschien 50.000 door vaccins veroorzaakte sterfgevallen in de VS waren, wat een bescheidener aantal is, en dat het moeilijk is om de volledige desinteresse in het onderwerp door de medische gemeenschap te kwadrateren. Ik dacht toen en denk nu nog steeds dat het aantal sterfgevallen door vaccins groter zou kunnen zijn dan de meeste mensen in de geneeskunde zouden beseffen vanwege het standaard menselijke gebrek aan intuïtie met betrekking tot het samenspel van zeer grote en zeer kleine aantallen.

Mijn bezorgdheid over door vaccins veroorzaakte sterfgevallen groeide enigszins toen ik me meer bewust werd van de kruising van de causaliteit van schade tussen SARS-CoV-2-infectie en vaccinatie . Toen ik ontdekte dat de pionier van de experimentele gentherapietechnologie achter twee van de vaccins spijt had van hun vaccinatie, bracht me verder dan “we moeten voorzichtiger zijn en ons concentreren op vroege behandelingstherapieën “, tot “Wauw, dit gaat echt niet goed.” Toen ik ontdekte dat er moratoriums zijn op autopsies in veel medische systemen, waardoor we dit niet kunnen zien , maakte ik me meer zorgen.

Maar toen ik de McLachlan-krant volledig doorlas en zag dat sterfgevallen door vaccins schijnbaar werden geclassificeerd als sterfgevallen door COVID-19, groeide mijn schatting van het dodental snel. Nu vermoed ik persoonlijk dat meer dan 100.000 Amerikanen zijn gedood door de experimentele vaccins. Anderen die ik ken, denken dat het aantal wel eens een kwart miljoen kan zijn.

Om de McLachlan-paper te begrijpen, namen we de slimme aanpak om contact op te nemen met Scott McLachlan. Hier is hoe hij het VAERS-gegevensclassificatieproces uitlegde (alle nadruk op zijn ):

Wanneer u de drie componenten (spreadsheets) van de VAERS-gegevens samenbrengt, zult u merken dat het eerste geregistreerde symptoom dat wordt gemeld voor elke persoon die is overleden in de kolom Symptoom 1 , door de VAERS-mensen in plaats van door de verslaggever, COVID-19 is. Toen ik per e-mail naar het e-mailaccount van CDC VAERS vroeg waarom COVID-19 werd geregistreerd tegen elke persoon, kregen we te horen dat: dit is zodat we er zeker van kunnen zijn dat ze worden geregistreerd in de nationale COVID-19-geval- en overlijdensstatistieken . De mensen die VAERS runnen, beschouwen de sterfgevallen als COVID-19-gerelateerd, niet als COVID-19- vaccingerelateerd .

Sinds het tussentijdse rapport openbaar is geworden (en genoemd in gesprekken door mensen als Dr. Peter McCullough) ben ik op twitter en per e-mail benaderd door een aantal mensen die zeggen dat wanneer ze het VAERS callcenter hebben gebeld, ze bijna zijn gecoacht door de callcentermedewerker wat hij moet zeggen – of dat de callcentermedewerker dingen heeft gezegd als: covid moet hem/haar hebben gekregen en het vaccin had gewoon geen tijd om te werken . Na beoordeling van de VAERS-dataset voor sterfgevallen, met name in de kolom met de naam SYMPTOM_TEXT, vinden we dat dit een terugkerend thema is in een klein percentage van de rapporten en iets waar we commentaar op hadden. Echter, op basis van deze anekdotische elektronische discussies met melders van zorgmedewerkers, acht ik het nu waarschijnlijk dat het in sommige gevallen iets is dat de VAERS-medewerkers toevoegen en niet iets dat de melder zegt.

Er kunnen er zeker sommigen zijn die de infectie legitiem hebben (er was een klein aantal dat wel een positieve PCR had), maar het lijkt ongelooflijk dat elk overlijden in de VAERS-dataset COVID-19 als hun primaire symptoom heeft op het moment van overlijden – inclusief voor degenen die een of meer negatieve PCR-tests hadden in de uren of dagen voorafgaand aan het overlijden en daarom duidelijk niet besmet waren met COVID-19. Bijvoorbeeld: 933739 – een dame met CP die uren in de ambulance codeerde na ontvangst van het COVID-19-vaccin. Ze werd in het ziekenhuis getest op COVID-19 nadat ze was gereanimeerd en was negatief, maar COVID-19 wordt niet een uur of twee later als haar primaire symptoom bij overlijden geschreven. Hetzelfde geldt voor 942072 die twee van dergelijke negatieve PCR-tests had, maar nog steeds wordt gemeld met COVID-19 als haar primaire symptoom.

Zoals blijkt uit onze e-mailuitwisselingen met de FDA en CDC, maken ze zich duidelijk geen zorgen over de 12.000+ sterfgevallen die in VAERS zijn gemeld en lijken ze helemaal geen stappen te ondernemen, zoals populatiesteekproeven, om erachter te komen hoe echte cijfers eruitzien.

Dus ging ik op zoek naar manieren om de vraag zelf te beantwoorden. Een twittervolger wees me in een interessante richting. Hij wees erop dat de spot-case fatality rate (CFR) onmiddellijk na de start van het vaccinatieprogramma in het VK steeg.

De CFR wordt gewoonlijk berekend als:

We kunnen dergelijke stochastisch schokkerige berekeningen echter gladstrijken met behulp van 7-daagse gemiddelden. Dit helpt met name bijzondere weekendrapportages en andere anomalieën te voorkomen. Om sterfgevallen zo goed mogelijk te matchen met gevallen, kunnen we de gevallen in de noemer ook achterblijven, gebruikmakend van [afgevlakte] totalen van 18 dagen eerder (aangezien 18.5 de mediane dagen tot overlijden is voor COVID-19-patiënten). In de bovenstaande grafiek geeft de onmiddellijke stijging (verdubbeling) van de vertraagde en afgevlakte CFR een sterke stijging van de teller aan (aangezien de noemer geen rekening houdt met veranderingen die verband houden met het vaccinatieprogramma gedurende 18 volledige dagen). Met andere woorden, de stijging van de CFR vertegenwoordigt een stijging van het aantal COVID-sterfgevallen, dit zijn overtollige sterfgevallen die tijdelijk worden geassocieerd met massale vaccinatie (waarschijnlijk onder het tapijt geveegd als COVID-sterfgevallen).

Aangezien de vaccinatieprogramma’s zich eerst richtten op degenen met het hoogste risico op COVID (en VAERS en vergelijkbare databases vergelijkbare demografische verschillen vertonen in sterfterapporten), is het logisch dat we een aanzienlijk en meetbaar deel van de door vaccins veroorzaakte sterfgevallen al vroeg tijdens vaccinatieprogramma’s zouden zien .

Betrapt?

Meer dan een week lang heb ik nationale gegevens van tientallen landen en zelfs afzonderlijke staten doorgenomen. Ik zag steeds weer dezelfde piek in CFR — misschien ongeveer 85% van de tijd. Onder de overige landen die de CFR-bult niet vertoonden, was er vaak een enorme toename van het aantal gevallen en de dood. Paraguay begon bijvoorbeeld op 21 februari met massale vaccinatie.

Ten slotte besloot ik op zoek te gaan naar een manier om het grotere geheel te aggregeren. Ik heb de hele Our World in Data- dataset uit hun github-repository gehaald en nieuwe kolommen gecodeerd om de startdatums van de vaccinatie voor alle landen aan te geven. Ik creëerde een relatieve startdatum van 0 voor die datum en schreef logica op om alle Europese landen op te tellen (landen met gezondheidszorgsystemen die technologisch het meest vergelijkbaar zijn met die van de VS) om een ​​pan-Europese vertraagde en afgevlakte CFR te genereren. Vervolgens heb ik die CFR’s genormaliseerd naar de CFR van dag 0, wat resulteerde in de grafiek bovenaan dit artikel. Ik heb toen overtollige sterfgevallen teruggedraaid als een deel van de overtollige CFR. Hoewel dergelijke berekeningen na de eerste 18 dagen enige rommel kunnen bevatten in het gevaltotalen, zou een dergelijke rommel resulteren in een lichteonderschatting van het vermoedelijke door vaccin geïnduceerde sterftetotaal.

Het resultaat: 17.390 geschatte vaccin-geïnduceerde sterfgevallen, berekend als het aandeel van overtollig CFR boven de genormaliseerde 1. Dit komt overeen met 1.018 sterfgevallen per miljoen doses die zijn gebruikt tijdens de eerste 30 dagen van die nationale vaccinatieprogramma’s.

Geloof ik nu dat het vaccin 1 op de duizend ontvangers doodt? Nee. Ik vermoed dat dit een plafond is voor de daadwerkelijke impact. Het is logisch dat de eerste 30 dagen van massale vaccinatie scheeftrekken in de richting van groepen met een hoog risico. Hoewel ik nog niet genoeg onderzoek heb gedaan om de relatieve risico’s onder degenen die zijn gevaccineerd tijdens de eerste 30 dagen van de uitrol van vaccins in vergelijking met de algemene bevolking te analyseren, doet mijn blik op de voortgang van VAERS-gegevens me denken dat de 1.018 sterfgevallen per miljoen waarschijnlijk door een factor worden overschat van 2 tot 5.

Dit betekent dat de experimentele COVID-19-vaccinatieprogramma’s ergens tussen 200 mensen per miljoen doses en 500 mensen per miljoen doses kunnen doden — misschien zelfs meer omdat de VS een grotere populatie heeft met aanzienlijke comorbiditeiten en ‘s werelds beste cardiale traumazorg. Bij 360 miljoen afgeleverde doses suggereren deze schattingen tussen 72.000 en 180.000 (of misschien zelfs iets meer) door vaccins veroorzaakte sterfgevallen in de VS tijdens het experimentele COVID-19-vaccinatieprogramma . Zoals we in toekomstige artikelen zullen zien, komt dit schattingsbereik overeen met tal van andere sterftesignalen.


Hoe konden deze sterfgevallen onopgemerkt blijven?

Overweeg de mogelijkheid dat 120.000 Amerikanen zijn gedood door vaccins. Stel dat de helft van die sterfgevallen in verpleeghuizen plaatsvond (zoals bij COVID) en allemaal als COVID-sterfgevallen werden bestempeld, wat niemand zou hebben verrast tijdens de strenge winter COVID-golf. De overige 60.000 waren meestal ouderen, georiënteerd op minderheden (in het bijzonder inheemse Amerikanen en Mexicaanse Amerikanen), en vielen, net als bij COVID, vaak samen met comorbiditeiten. Wat een kans van 1 op 3.000 is om door een injectie te overlijden, kan in veel familiegemeenschappen lijken op een kans van 1 op 25.000 of zelfs 1 op 50.000. Een ziekenhuis dat zegt: “Dat zien we gewoon niet”, is misschien helemaal eerlijk, zelfs als het probleem echt bestaat!

Erger nog — de vaccinsterfgevallen waar je misschien over hebt gehoord, zijn mogelijk door je wijnstok gereisd als “COVID-sterfgevallen”, dus de signalen die je zou verwachten, en misschien nog steeds niet bestaan ​​voor een meerderheid van de Amerikanen, zijn misschien grotendeels onzichtbaar volgens veronderstelde beschrijving .

Ondertussen lijken vaccinproeven, die hun ruwe gegevens nog steeds niet hebben vrijgegeven, een beetje gemanipuleerd en gerapporteerde scheve uitsluitingen die een aantal ernstige problemen zouden kunnen verbergen, zijn zeker niet goed genoeg om het probleem op te sporen , ondanks wat een professor in narcistische biostatistiek zou kunnen vertellen jij.

De meeste mensen kunnen niet goed met grote aantallen omgaan. Mensen die zich bijvoorbeeld gemakkelijk kunnen voorstellen hoe het verschil tussen $ 20 en $ 200 in hun portemonnee eruit zou kunnen zien, verliezen alle begrip van het verschil tussen $ 2 miljoen en $ 2 miljard aan rijkdom. Evenzo hebben de meeste mensen het ook heel moeilijk met kleine getallen. En 1/25.000 en 1/50.000 zijn vrij klein. Heck, zelfs 1/3000 is klein genoeg dat de CDC dat niveau van incidentie van myocarditis bij jonge mannen niet kon herkennen — zelfs als Israël er acht volle weken op wijst .

In deel I heb ik dus de eerste 30 dagen van vaccinatieprogramma’s in heel Europa onderzocht, met een geschatte 1018 sterfgevallen per miljoen doses (zelfs geen mensen — doses ) van toegediende COVID-19-vaccins, te oordelen naar het teveel aan sterfgevallen vergeleken met een startbasislijn over sterftecijfers (CFR’s). Na een snelle, maar schijnbaar redelijke aanpassing, schatte ik 200 tot 500 doden per miljoen afgeleverde doses — uitsluitend gebaseerd op sterfgevallen die schijnbaar zijn gecategoriseerd als sterfgevallen door COVID-19.

Dit zou suggereren, op basis van 4 miljard doses die al over de hele wereld zijn toegediend, dat 800.000 tot 2.000.000 van de geregistreerde COVID-19-sterfgevallen feitelijk door vaccins veroorzaakte sterfgevallen zijn. Dit omvat niet eens door vaccins veroorzaakte sterfgevallen die niet zijn geregistreerd als COVID-gevallen, hoewel ik vermoed dat dit laatste aantal kleiner is, aangezien de enige goede manier om het signaal van vaccinsterfte te verbergen is om sterfgevallen door het reeds vastgestelde COVID-dodental te smokkelen .


Kunnen we de schattingen bevestigen?

Als een snelle observatie meldde Noorwegen 23 sterfgevallen op een moment dat 40.000 Noren waren gevaccineerd. Afgezien van de mogelijkheid van onderrapportage (inclusief vertraagde rapportage op dat moment), komt dit totaal neer op 575 sterfgevallen per miljoen toegediende doses.

Toen Noorse gezondheidsfunctionarissen klaar waren met het beoordelen van de eerste dertien van deze sterfgevallen, werd vastgesteld dat ze allemaal verband hielden met de vaccins . Ondertussen blijven de voormalige gezondheidsautoriteiten in de VS zich gedragen alsof onderzoek van de lichamen helemaal niet nodig is [voor hun doeleinden].

Meer in het algemeen willen we een manier vinden om de variabele die de vaccins zijn, te isoleren, zodat we die effecten kunnen onderzoeken buiten de context van COVID-sterfgevallen. Als gezondheidsautoriteiten die aantallen bij elkaar kunnen spoelen, kunnen we nooit weten hoe de effectgrootte van de vaccins eruitziet.

Naties over de hele wereld zijn op aanzienlijk verschillende manieren getroffen door de pandemie. Die verschillen manifesteren zich soms op een manier die ons een zeldzame blik geeft in de effecten van variabelen. Natuurlijke experimenten stellen ons in staat om de resultaten te meten. In het bijzonder geeft een nadere blik op landen die grotendeels onaangetast zijn gebleven door de pandemie (in termen van sterfte, tenminste), ons de kans om te zoeken naar gegevens die consistent zijn met de theorie dat de door vaccins veroorzaakte sterfte vrij hoog is tijdens de experimentele massa vaccinatie campagne.

Tijdens het onderzoeken van gegevens met betrekking tot door vaccins veroorzaakte sterfte, stuurde een van de beste dataminnaars die ik ken mij een e-mail,

Is er een land waarvan u weet dat er een aanzienlijke vaccinatiegraad is geweest zonder aanzienlijke covid-besmetting? Nieuw-Zeeland of Australië zouden in theorie bijvoorbeeld uitstekende “controle”-gevallen moeten zijn voor de effecten van de vaccins zonder covid – behalve dat ze nog steeds zeer lage vax-percentages hebben. (Helaas even goed verklaarbaar door: ze zijn niet genoeg bang geweest door covid om de vaccins eruit te krijgen; of: ze willen niet zo’n zichtbare controlezaak.)

Ik had al een paar opmerkingen gemaakt over dergelijke landen, zoals Cambodja, dat eerder deze week 1442 COVID-sterfgevallen heeft – allemaal sinds de start van het vaccinatieprogramma – maar werd aangespoord om een ​​meer uitputtende zoektocht uit te voeren . Hopelijk heb ik er geen gemist. In de onderstaande kaart zijn de kandidaat-lidstaten ingekleurd. Ik heb de eilandnaties (donkergrijs) eruit gegooid omdat hun resultaten tijdens de pandemie zo duidelijk verschillen van die van de continentale wereld.

Ik heb landen in het rood weggegooid vanwege het grote wantrouwen van de gegevens. De landen in het geel hebben zeer kleine aantallen doses van de vaccins toegediend, en het verspreidingspatroon kan heel anders zijn dan voor grotendeels rijkere landen die programma’s kunnen organiseren die zich het eerst richten op de hoogste risico’s.

Oversterfte veroorzaakt door vaccins? Oordeel zelf

We blijven achter met 23 (groene) naties (afgerond voor het kleine Gibraltar), die 1,88 miljard mensen huisvesten, dat is ongeveer een kwart van de wereldbevolking. Als ik een interessante case heb gemist, laat het me dan weten in de comments. Ik ben blij om de cijfers uit te voeren met extra insluitsels, waar redelijk.

Hier zijn collectieve (officiële) statistieken voorafgaand aan de start van COVID-19-vaccincampagnes:

 • 38,45 miljoen COVID-gevallen
 • 529.228 COVID-sterfgevallen
 • 103,2 COVID-sterfgevallen per miljoen inwoners
 • In totaal hadden 5 van deze landen meer dan 200 doden per miljoen
 • In totaal hadden 7 van deze landen minder dan 10 doden per miljoen

Deze landen brachten gemiddeld 332 dagen in pandemie door voorafgaand aan vaccinatie, en tot 1 augustus 2021 waren er 168 dagen vanaf het begin van vaccinatiecampagnes. Enkele vaccinatiestatistieken tot en met 1 augustus:

 • 25,35% van de inwoners van deze landen is gevaccineerd
 • 10,36% is volledig gevaccineerd
 • Er zijn 673 miljoen doses toegediend

Nu ga ik je de fijne details van mijn huidige spreadsheet besparen, maar het ziet er ongeveer zo uit, en ik realiseerde me net dat ik wat getallen heb afgerond voor Cambodja en Laos voordat ik besloot om groot te worden en het proces beter te automatiseren. Eventuele wijzigingen zijn dus afrondingsfouten van afrondingsfouten (letterlijk).

Begrijp dat ik deze resultaten met een korreltje zout neem. Dit is wat ik graag een “eerste-orde-analyse” noem. Maar als je goed kijkt, zul je merken dat het aangepaste (overtollige) aantal sterfgevallen per miljoen toegediende vaccindoses 411 is, wat iets aan de hoge kant is van het bereik van 200 tot 500 dat ik ruwweg heb geschat op basis van Europese gegevens. Fascinerend!

Hier zijn enkele interessante observaties:

 • De totale CFR was 1,48% vóór vaccinatie en 1,48% sinds de vaccinatie begon, hoewel dit resultaat sterk varieerde per land.
 • Het aantal COVID-sterfgevallen per dag was 3,82 zo hoog sinds de vaccinatie begon als voorheen, terwijl nieuwe gevallen 3,80 zo hoog waren. Marokko en Saoedi-Arabië waren de enige twee landen in deze groepen die sinds het begin van de vaccinatie een lager gemiddeld COVID-dodental zagen.
 • Als de sterfgevallen als gevolg van de vaccins met 3,82 werden geschaald, dan waren er in deze periode 276.465 extra sterfgevallen.

India domineert deze cijfers een beetje, dus we zullen India (en enkele andere landen) verwijderen en nog een keer kijken, maar eerst zou ik willen controleren op een trend in (logschaal) sterfgevallen versus het percentage inwoners dat is gevaccineerd (negeer dat Gibraltar meer gevaccineerde inwoners heeft dan inwoners … elke cultuur heeft zijn knikken, denk ik).

De uitschieters zijn Gibraltar in de rechterbovenhoek, vervolgens Laos, Tadzjikistan en Oezbekistan in de linkerbenedenhoek en Paraguay bovenaan.

Als je niet gewend bent om trend “lijnen” te zien, is dat gewoon de compressie van de logaritmische schaal van sterfgevallen per miljoen toegediende doses (eerste of tweede). Als we kunnen aannemen dat degenen met een hoog risico, voornamelijk ouderen, eerst worden gevaccineerd (of in een ringvaccinatieprogramma ), is deze trendlijn zeer consistent met de hypothese dat door vaccinatie geïnduceerde mortaliteit sterk correleert met dezelfde populatie die het meest risico lopen op COVID.

Merk op dat tijdens de eerste 30 dagen van vaccinatie in Europa, ongeveer 2,5% van de Europese bevolking werd gevaccineerd, wat resulteerde in mijn geschatte 1018 sterfgevallen per miljoen toegediende doses, wat net onder het begin van onze trendlijn valt.

De verwijdering van India heeft de volgende effecten:

 • CFR na vaccinatie stijgt naar 2,24%, terwijl CFR vóór vaccinatie iets groter wordt (1,61%).
 • De schaalfactor voor dagelijkse COVID-sterfgevallen springt naar 4,35, wat betekent dat de 22 landen 335% meer COVID-sterfgevallen zien sinds de vaccinatie begon.
 • Het aantal extra sterfgevallen per miljoen doses daalt iets naar 363, behoorlijk in het midden van de range die we hebben vastgesteld op basis van de Europese dataset.

Laten we nu alle landen verwijderen die meer dan 100 doden per miljoen hadden voorafgaand aan vaccinatieprogramma’s om in te zoomen op de landen die het meest onaangetast waren door de pandemie. Deze resterende 13 landen hebben een gecombineerde bevolking van meer dan 354 miljoen, en hun populaties hebben een vergelijkbaar aantal doses ontvangen als het oorspronkelijke cohort waarvan ze een subset zijn. Vreemd genoeg zijn er vanwege de VAE meer tweede doses dan eerste doses.

Wij zien,

 • Het aangepaste aantal extra sterfgevallen per miljoen doses is 318, wat iets lager is dan voor de volledige groep, maar nog steeds goed zonder onze eerdere verwachting (200 tot 500) op basis van de hypothese dat de vaccins mensen doden.
 • De COVID-sterfgevallen per dag waren 11,61 keer zo hoog voor deze landen als vóór het begin van de vaccinatie!
 • In totaal hebben 5 van deze 13 landen sinds het begin van de vaccinatieprogramma’s meer dan 90% van hun COVID-19-doden gezien. Alleen Oezbekistan heeft sinds de start van zijn vaccinatieprogramma minder dan 48,5% van zijn COVID-19-sterfgevallen gezien

Ik modelleer een aantal extra sterfgevallen als intern consistente proporties (nationale CFR) voor lopende gevallen, wat de sterftecijfers enigszins verandert. Tot nu toe in de pandemie heeft het modelleren van de achterblijvende gevallen consistent genoeg succes in modellen laten zien dat ik comfortabel denk dat het de analyse verbetert. Als we het weglaten, zouden we ons analysevenster moeten verkorten.


Aanvullende opmerkingen en vragen

Op het eerste gezicht versterken deze resultaten het geval dat de experimentele vaccins mensen doden. Dit is op zijn minst nog een dramatisch [gebrek aan] veiligheidssignaal dat autoriteiten die om onze gezondheid geven, zou moeten aansporen om naar de tafel te komen voor een discussie over het verfijnen van de gegevens die ze naar niemands weten analyseren.

Een zorg die een waarnemer bij deze analyse zou kunnen hebben, zijn seizoenseffecten. 22 van de 23 landen op de lijst zijn echter gedurende vier tot zeven maanden gevaccineerd met seizoensgebondenheid (uitgaande van twee golven per jaar) schijnbaar intact.

Meer zorgwekkend is dat veel van deze landen — grotendeels gelegen in Azië — helemaal niet vatbaar leken te zijn voor de pandemie voorafgaand aan de vaccinatie. Er zijn veel theorieën over waarom dit zou kunnen zijn, afgezien van alleen vaccins die sterfgevallen veroorzaken.

 • Kunnen PCR-testen signalen van verzwakte virusvaccins oppikken, resulterend in explosies (van bijna geen) die overeenkomen met de [nieuwe] sterfgevallen?
 • Zouden sommige van deze vaccins een gebrekkige productie kunnen hebben, zoals bij het Cutter-incident tijdens de uitrol van het poliovaccin? Dit kan leiden tot gevallen en sterfgevallen?
 • Paraguay heeft verreweg het grootste signaal van door vaccins veroorzaakte sterfte. Het onderscheidt zich als een van de weinige landen op aarde die zowel Chinese als westerse vaccins gebruikt. Is er een reden waarom een ​​dergelijke combinatie zou kunnen leiden tot een meer vluchtige verspreiding van ziekten?
 • Geloven we echt dat het hersenvertrouwen bij de FDA en CDC helemaal niet op de hoogte zijn van deze observaties?

Ondertussen lijken gezondheidsautoriteiten nog steeds geen probleem te hebben met het ontbreken van een risicorapport of een risico-batenanalyse uitgevoerd door een van de vaccinfabrikanten of iemand anders. Dit lijkt me een van de ergste tekenen in mijn leven dat bedrijven de regering op een in wezen volledig niveau hebben overgenomen.

Oversterfte veroorzaakt door vaccins? Oordeel zelf

Related posts

VS mogelijk medeplichtig bij het ontstaan van Covid in Oekrainsche Laboratoria

dezeweek2020

WAARHEID

dezeweek2020

VAXCONTROLGROUP

dezeweek2020

100% Bewijs: De Pandemie covid19 CORONA is gepland. Sluit u aan bij de VAXXCONTROLGROEP Eén vuist tegen de MULTICRIMINELEN

dezeweek2020

We Zien het NIET – Alles WORDT Genocide

dezeweek2020

Museumplein Politiegeweld BOERENPROTEST

dezeweek2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More