Spike Protein Detox-gids


Detox Spike Protein ENGLISH LANGUAGE

Over deze Spike Protein Detox-gids

Dit is een evoluerende gids met nieuwe informatie over hoe virale en vaccin-geïnduceerde spike-eiwitten uit het lichaam kunnen worden verwijderd. De lijsten met (kruiden)medicijnen en supplementen zijn tot stand gekomen in samenwerking tussen internationale artsen, wetenschappers en holistische geneeskundigen.

Het zal heel veel mensen rauw op het dak vallen nu inmiddels alweer 30 maanden blijkt dat er een prima medicijn is tegen Covid19. In plaats van je vol te laten douwen met immuunvernietigende vaccins is er chloordioxyde en heel makkelijk zelf te maken en een 100% cure tegen ELK coronavirus

Aangezien Covid-19-infecties, Covid-19-vaccins en de kwestie van spike-eiwitschade nieuw zijn, is deze gids gebaseerd op gevestigd en opkomend medisch onderzoek, evenals op de klinische ervaring van internationale artsen en holistische gezondheidswerkers; het zal evolueren naarmate er nieuw bewijs naar voren komt.

De meegeleverde patentvrije medicijnen en supplementen kunnen over de hele wereld verschillend verkrijgbaar zijn.

Wie kan baat hebben bij deze informatie?

Als u Covid-19 hebben gehad, hebben onlangs een Covid-19 injectie, of symptomen vertoont die verband kunnen houden met Covid-19 vaccin transmissie (ook wel shedding ), kunt u profiteren van het gebruik van één of meer artikelen uit onze lijst medicijnen en supplementen om de piek-eiwitbelasting te verminderen. Het spike-eiwit, dat zowel deel uitmaakt van het Covid-19-virus als in ons lichaam wordt geproduceerd na inoculatie, kan door ons lichaam circuleren en schade aan cellen, weefsels en organen veroorzaken.

Veel mensen hebben via de bestaande gezondheidszorg geen hulp kunnen vinden voor ziekten die verband houden met spike-eiwitten (ook wel spikopathie genoemd ). Deze informatie is relevant als u bijwerkingen heeft ervaren na een prik, Long Covid heeft of post-Covid-Injection Syndrome (pCoIS) heeft.

Belangrijke opmerking: deze handleiding is alleen bedoeld voor onderwijs. Als u ziek bent na vaccinatie, zoek dan hulp bij een arts of een holistisch gezondheidsdeskundige. Zie de WCH-gids na injectie voor informatie over ziektes na Covid-injectie  . 

Het spike-eiwit is te vinden in alle SARS-CoV-2-varianten. Het wordt ook in uw lichaam aangemaakt als u een Covid-19-injectie krijgt. Zelfs als je geen symptomen hebt gehad, positief hebt getest op Covid-19 of nadelige bijwerkingen hebt ervaren na een prik, kunnen er nog steeds piekeiwitten in je lichaam achterblijven. Om deze te verwijderen na de prik of een infectie, stellen artsen en holistische beoefenaars een paar eenvoudige acties voor.

Er wordt gedacht dat het zo snel mogelijk na een infectie of prikken reinigen van spike-eiwit (vanaf nu detox genoemd) kan beschermen tegen schade door resterende of circulerende spike-eiwitten.

In deze gids bespreken we een aantal belangrijke kenmerken van deze aandoeningen die tijdens een detox kunnen worden aangepakt:

 • Het spike-eiwit
 • ACE2-receptoren
 • Interleukine 6 (IL-6)
 • Furin
 • Serine protease

Belangrijke veiligheidsinformatie voordat u met een detox begint

Voer geen spike-eiwitdetox uit zonder toezicht van uw vertrouwde gezondheidsdeskundige. Let op het volgende:

 • Dennennaaldthee, neem, smeerwortel, Andrographis paniculata –   Mag NIET tijdens de zwangerschap worden geconsumeerd.
 • Magnesium –   Overdosering is mogelijk, en het is moeilijker te detecteren bij het consumeren van liposomaal magnesium. Overweeg daarom een ​​mengsel van liposomaal en conventioneel magnesium, of gewoon conventioneel magnesium.
 • Zink –  Als u een multivitamine gebruikt die al zink bevat, moet u ervoor zorgen dat u de hoeveelheid zink die in andere supplementen wordt verbruikt, aanpast.
 • Nattokinase –  Niet gebruiken tijdens het gebruik van bloedverdunners of als u zwanger bent of borstvoeding geeft.
 • Overweeg altijd de dosering – Denk er bij het nemen van een multivitamine aan om de hoeveelheid individuele supplementen dienovereenkomstig aan te passen. (Als uw multivitamine bijvoorbeeld 15 mg zink bevat, moet u uw zinksuppletie met die hoeveelheid verminderen.)
 • Sint-janskruid – Dit geneesmiddel heeft een wisselwerking met veel farmaceutische geneesmiddelen. Het mag niet worden ingenomen als u andere medicijnen gebruikt zonder advies van uw arts.

Proactieve en ondersteunende maatregelen

Vrijwel alle aandoeningen kunnen in een vroeg stadium gemakkelijker worden beheerd. Het is immers zeker beter om een ​​gezondheidscrisis helemaal af te wenden dan erop te reageren. Zoals het gezegde luidt:  een ons preventie is een pond genezing waard. 

Een gezond voedingspatroon is essentieel om een ​​gezond immuunsysteem te ondersteunen.

Tips

 • Pas uw dieet aan om de consumptie van pro-inflammatoire voedingsmiddelen te verminderen. Een histaminearm dieet wordt aanbevolen. Vermijd bewerkte voedingsmiddelen en GGO’s.
 • De voedingsmiddelen in tabel 1 kunnen ook in de dagelijkse voeding worden opgenomen voordat u Covid-19 oploopt of een Covid-19-prik krijgt, als u ervoor kiest om dit te doen.
 • Intermitterend vasten: De praktijk van intermitterend vasten omvat het implementeren van maaltijdschema’s die heen en weer schakelen tussen perioden van vrijwillig vasten en niet-vasten. Gewoonlijk consumeren degenen die intermitterend vasten beoefenen al hun dagelijkse calorieën binnen 6-8 uur per dag. Deze dieetmethode wordt gebruikt om autofagie te induceren, wat in wezen een recyclingproces is dat plaatsvindt in menselijke cellen, waar cellen componenten afbreken en recyclen. Autofagie wordt door het lichaam gebruikt om beschadigde celeiwitten te verwijderen en kan na infectie schadelijke virussen en bacteriën vernietigen.
 • Dagelijkse consumptie van een multivitamine wordt geadviseerd. Het biedt een basisvoorraad van vitamine A, vitamine E, jodium, selenium, sporenelementen en meer, naast vitamine C en vitamine D3.
 • Warmtetherapie, zoals het nemen van sauna’s en hete baden, wordt beschouwd als een goede manier om spike-eiwitten te ontgiften.

Wat is het spike-eiwit?

Het SARS-CoV-2-virus bevat een spike-eiwit op het oppervlak. Als je beelden van het coronavirus hebt gezien, zijn het de zonachtige uitsteeksels die vaak aan de buitenkant van het virus worden afgebeeld.

Tijdens een natuurlijke infectie spelen spike-eiwitten een sleutelrol bij het helpen van het virus om de cellen van uw lichaam binnen te dringen. Een regio van het eiwit, bekend als de S2, versmelt de virale envelop met uw celmembraan. Het S2-gebied zorgt er ook voor dat het coronavirus-spike-eiwit gemakkelijk kan worden gedetecteerd door het immuunsysteem, dat vervolgens antilichamen aanmaakt om het virus te targeten en te binden.

Spike-eiwitten worden ook door uw lichaam geproduceerd na het nemen van een Covid-19-prik, en ze werken op dezelfde manier omdat ze kunnen fuseren met celmembranen. Bovendien worden uw cellen, omdat ze in uw eigen cellen worden gemaakt, het doelwit van uw immuunsysteem in een poging het spike-eiwit te vernietigen. De reactie van uw immuunsysteem op spike-eiwitten kan dus de cellen van uw lichaam beschadigen.

spike eiwit detox gids
spike eiwit detox gids

Opkomend bewijs toont ook aan dat in de kern van onze cellen het spike-eiwit het vermogen van onze cellen om DNA te repareren schaadt .

Waarom zou ik overwegen om te ontgiften van het spike-eiwit?

Het spike-eiwit van een natuurlijke infectie of een Covid-vaccin veroorzaakt schade aan onze lichaamscellen, dus het is belangrijk om actie te ondernemen om er zo goed mogelijk van te ontgiften.

Het spike-eiwit is een zeer toxisch onderdeel van het virus en onderzoek heeft het door het vaccin geïnduceerde spike-eiwit in verband gebracht met toxische effecten. Onderzoek naar spike-eiwitten is aan de gang.

Het virus spike-eiwit is in verband gebracht met bijwerkingen,  zoals: bloedstolsels, hersenmist, organiserende longontsteking en myocarditis. Het is waarschijnlijk verantwoordelijk voor veel van de bijwerkingen van het Covid-19-vaccin die worden besproken in de  WCH-gids voor na injectie .

Een Japanse biodistributiestudie  voor het Pfizer-vaccin wees uit dat in de 48 uur na vaccinatie de vaccindeeltjes naar verschillende weefsels door het lichaam waren gereisd en niet op de injectieplaats waren gebleven, waarbij hoge concentraties werden gevonden in de lever, het beenmerg en eierstokken.

Opkomend bewijs over spikopathie suggereert dat effecten die verband houden met ontsteking en stolling kunnen optreden in elk weefsel waarin het spike-eiwit zich ophoopt. Bovendien hebben peer-reviewed studies bij muizen  aangetoond dat het spike-eiwit in staat is de bloed-hersenbarrière te passeren. Bij mensen kan het dus mogelijk leiden tot neurologische schade als het niet uit het lichaam wordt verwijderd.

Hoe u uw spike-eiwitbelasting kunt verminderen?

Het ondersteunen van mensen met Long Covid en postvaccinatieziekte is een nieuw en opkomend gebied van gezondheidsonderzoek en -praktijk. De volgende lijsten bevatten stoffen die nuttig kunnen zijn. Deze lijst is samengesteld door internationale artsen en holistische beoefenaars met uiteenlopende ervaringen in het helpen van mensen bij het herstellen van Covid-19 en ziekte na injectie.

Gelukkig zijn er tal van gemakkelijk bereikbare, natuurlijke oplossingen om de eiwitbelasting van uw lichaam te verminderen.

Sommige “eiwitbindende remmers” remmen de binding van het spike-eiwit aan menselijke cellen, terwijl andere het spike-eiwit neutraliseren, zodat het geen schade meer aan menselijke cellen kan veroorzaken.

Spike-  eiwitremmers : Prunella vulgaris, dennennaalden, emodin, neem, paardenbloembladextract, ivermectine

Spike Protein Neutralizers:  N-acetylcysteïne (NAC), glutathion, venkelthee, steranijsthee, dennennaaldthee, sint-janskruid, smeerwortelblad, vitamine C

 • Van ivermectine is aangetoond dat het bindt aan het spike-eiwit , waardoor het mogelijk ondoeltreffend wordt bij het binden aan het celmembraan.
 • Verschillende planten die in de natuur voorkomen, waaronder dennennaalden, venkel, steranijs, sint-janskruid en smeerwortel, bevatten een stof genaamd shikiminezuur, die kan helpen om het spike-eiwit te neutraliseren. Shikiminezuur kan verschillende mogelijke schadelijke effecten van het spike-eiwit helpen verminderen en wordt verondersteld de vorming van bloedstolsels tegen te  gaan .
 • Regelmatige orale doses vitamine C zijn nuttig bij het neutraliseren van elk toxine.
 • Dennennaaldthee heeft krachtige antioxiderende effecten en bevat hoge concentraties vitamine C.
 • Nattokinase (zie tabel 1), een enzym afgeleid van het Japanse sojabonengerecht ‘Natto’, is een natuurlijke stof waarvan de eigenschappen kunnen helpen om het optreden van bloedstolsels te verminderen.

Wat is de ACE2-receptor?

De ACE2-receptor bevindt zich in de celwand, in long- en bloedvatbekledingen en in bloedplaatjes. Spike-eiwit hecht zich aan ACE2-receptoren.

Er is gesuggereerd dat hoge concentraties spike-eiwit zich kunnen binden aan onze ACE2-receptoren en daar effectief ‘zitten’, waardoor de normale werking van deze receptoren in verschillende weefsels wordt geblokkeerd. De verstoring van deze receptoren is in  verband gebracht met een groot aantal nadelige effecten door veranderde weefselfunctie .

 • Als spike-eiwitten zich aan de celwand binden en ‘blijven zitten’, kunnen ze het immuunsysteem ertoe aanzetten om gezonde cellen aan te vallen en mogelijk een auto-immuunziekte veroorzaken.
 • Het spike-eiwit kan zich hechten aan ACE2-receptoren op bloedplaatjes en de endotheelcellen die de bloedvaten bekleden, wat kan leiden tot abnormale bloedingen of stolling, die beide  verband houden met door vaccin geïnduceerde trombocytopenie (VITT)

Hoe u uw ACE2-receptoren kunt ontgiften?

Stoffen die de ACE2-receptoren van nature beschermen:

 • Ivermectine
 • Hydroxychloroquine (met zink)
 • Quercetine (met zink)
 • Fisetin

Er zijn aanwijzingen dat de binding van ivermectine aan de ACE2-receptor verhindert dat het spike-eiwit zich eraan bindt .

Wat is interleukine-6?

Interleukine 6, of IL-6, is een voornamelijk pro-inflammatoir cytokine-eiwit. Dit betekent dat het van nature door het lichaam wordt aangemaakt als reactie op infectie of weefselbeschadiging en de ontstekingsreactie initieert.

Waarom richten op IL-6?

Sommige natuurlijke stoffen helpen het ontgiftingsproces na de injectie door zich te richten op Interleukine 6.

Wetenschappelijk bewijs toont aan dat cytokines zoals IL-6 in veel hogere niveaus worden aangetroffen bij degenen die besmet zijn met Covid in vergelijking met niet-geïnfecteerde personen.

IL-6 is gebruikt als  biomarker voor Covid-progressie . Verhoogde niveaus van IL-6 zijn  gevonden bij patiënten met ademhalingsdisfunctie . Meta-analyse heeft een betrouwbaar verband aangetoond  tussen IL-6-niveaus en de ernst van covid . IL-6-niveaus zijn  omgekeerd gerelateerd aan het aantal T-cellen bij ICU-patiënten .

Pro-inflammatoire cytokines zoals IL-6 komen  ook tot expressie na vaccinatie en studies suggereren dat ze  de hersenen kunnen bereiken .

Il-6-remmers zijn namelijk door de WHO aanbevolen voor ernstige gevallen van Covid , waarvoor ze als levensreddend zijn beschreven.

Hoe te ontgiften van IL-6

De volgende lijsten van natuurlijke stoffen, waaronder verschillende basis ontstekingsremmende voedingssupplementen, kunnen worden gebruikt om de nadelige effecten van IL-6 te voorkomen door de werking ervan te remmen.

IL-6-remmers (ontstekingsremmers): Boswellia serrata (wierook) en paardenbloembladextract

Andere IL-6-remmers:  Zwarte komijn (Nigella sativa), curcumine, visolie en andere vetzuren, kaneel, fisetine (flavonoïde), apigenine, quercetine (flavonoïde), resveratrol, luteoline, vitamine D3 (met vitamine K), zink, magnesium, jasmijnthee, kruiden, laurierblaadjes, zwarte peper, nootmuskaat en salie

 • Bij antivirale therapie worden verschillende natuurlijke, plantaardige stoffen gebruikt. Van het plantenpigment quercetine is aangetoond dat het een breed scala aan ontstekingsremmende en antivirale effecten vertoont.
 • Van zink is aangetoond dat het werkt als een  krachtige antioxidant , die het lichaam beschermt tegen oxidatieve stress, een proces dat gepaard gaat met  DNA-schade, overmatige ontstekingen en andere schadelijke effecten .

Wat is furine?

Furine is een enzym dat eiwitten splitst en ze biologisch activeert.

Waarom zich richten op furine?

Van furine is aangetoond dat het het spike-eiwit scheidt en zo het virus de menselijke cellen laat binnendringen.

Er is een furine-splitsingsplaats  aanwezig op het Covid-spike-eiwit , waarvan wordt gedacht dat het het virus besmettelijker en overdraagbaarder maakt.

Furineremmers werken door de  splitsing van het spike-eiwit te voorkomen .

Hoe te ontgiften van furine?

Stoffen die van nature furine remmen:

 • Routine
 • Limoneen
 • baicalein
 • Hesperidine

Wat is serineprotease?

Serineprotease is een enzym.

Waarom richten op serine protease?

Het remmen van serineprotease kan de activering van spike-eiwitten voorkomen en ook de virale toegang tot cellen verminderen , waardoor  het infectiepercentage en de ernst worden verminderd .

Hoe te ontgiften van serineprotease?

Stoffen die van nature serineprotease remmen en die kunnen helpen om de piekeiwitniveaus in het lichaam te verlagen:

 • Groene thee
 • Aardappelknollen
 • Blauw groene algen
 • Soja bonen
 • N-acetylcysteïne (NAC)
 • Boswellia (wierook)

Wat te nemen? Hoeveel te nemen? Waar komt het vandaan? Waar te krijgen?

Tabel 1. Medicijnen en supplementen die overwogen kunnen worden
SubstantieNatuurlijke bronnen)Waar te krijgenAanbevolen dosis
IvermectineBodembacteriën (avermectine)Op recept0,4 mg/kg wekelijks gedurende 4 weken, daarna maandelijks
*Controleer voor gebruik de instructies op de verpakking om te bepalen of er contra-indicaties zijn
HydroxychloroquineOp recept200 mg wekelijks gedurende 4 weken *Controleer vóór gebruik de instructies op de verpakking om te bepalen of er contra-indicaties zijn
Vitamine CCitrusvruchten (bijv. sinaasappels) en groenten (broccoli, bloemkool, spruitjes)Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, online6-12 g per dag (gelijkmatig verdeeld over natriumascorbaat (enkele grammen), liposomale vitamine C (3-6 g) en ascorbylpalmitaat (1 – 3 g)
Prunella Vulgaris (algemeen bekend als zelfgenezing)Zelfgenezende plantSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, online7 ons (207 ml) per dag
DennennaaldendennenboomSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineDrink 3 x daags thee (consumeer ook olie/hars die zich ophoopt in de thee)
NeemNeem treeSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineVolgens de instructies van uw arts of voorbereiding
PaardebloembladextractPaardebloem plantSupplement (paardenbloemthee, paardenbloemkoffie, bladtinctuur): natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineTinctuur volgens de instructies van uw arts of bereiding
N-acetylcysteïne (NAC)Eiwitrijk voedsel (bonen, linzen, spinazie, bananen, zalm, tonijn)Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineTot 1200 mg per dag (in verdeelde doses)
Venkeltheevenkel plantSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineGeen bovengrens. Begin met 1 kopje en volg de reactie van het lichaam.
Steranijs theeChinese groenblijvende boom (Illicium verum)Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineGeen bovengrens. Begin met 1 kopje en volg de reactie van het lichaam.
Sint-janskruidSint-janskruidplantSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineZoals aangegeven op supplement
SmeerwortelbladSymphytum plantengeslachtSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineZoals aangegeven op supplement
NattokinaseNatto (Japans sojagerecht)Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineZoals aangegeven op supplement
Boswellia serrataBoswellia serrata boomSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineZoals aangegeven op supplement
Black Cumin (Nigella Sativa)Boterbloem plantenfamilieSupermarkten, natuurvoedingswinkels
CurcumineKurkumaSupermarkten, natuurvoedingswinkels
VisolieVette/vette visSupermarkten, natuurvoedingswinkelsTot 2000 mg per dag
KaneelCinnamomum boom geslachtSupermarkt
Fisetin (Flavonoïde)Fruit: aardbeien, appels, mango’s Groenten: uien, noten, wijnSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineTot 100 mg per dag (consumeren met vetten)
ApigenineFruit, groenten & kruiden peterselie, kamille, vine-spinazie, selderij, artisjokken, oreganoSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, online50 mg per dag
Quercetine (Flavonoïde)Citrusvruchten, uien, peterselie, rode wijnSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineTot 500 mg tweemaal daags , consumeren met zink
resveratrolPinda’s, druiven, wijn, bosbessen, cacaoSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineTot 1500 mg per dag gedurende maximaal 3 maanden
luteolineGroenten: selderij, peterselie, uienbladeren
Fruit: appelschillen, chrysantenbloemen
Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, online100-300 mg per dag (typische aanbevelingen van de fabrikant)
Vitamine D3Vette vis, visleverolieSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, online5000 – 10.000 IE per dag 
Vitamine KGroene bladgroentenSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, online90-120 mg per dag (90 voor vrouwen, 120 voor mannen)
ZinkRood vlees, gevogelte, oesters, volle granen, melkproductenSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, online11-40 mg per dag
MagnesiumGroenten, volkoren granen, notenSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineTot 350 mg per dag 
JasmijntheeBladeren van gewone jasmijn- of Sampaguita-plantenKruidenierswinkel, natuurvoedingswinkelsTot 8 kopjes per dag
KruidenSupermarkt
laurierblaadjesLaurierblad plantenSupermarkt
Zwarte peperPiper zwarte plantSupermarkt
NootmuskaatMyristica fragrans boomzaadSupermarkt
verstandigSalie plantSupermarkt
RoutineBoekweit, asperges, abrikozen, kersen, zwarte thee, groene thee, vlierbloesemtheeSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, online500-4000 mg per dag  (raadpleeg een zorgverlener voordat u hogere doses neemt)
LimoneenSchil van citrusvruchten zoals citroenen, sinaasappels en limoenenSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineTot 2000 mg per dag
baicaleinScutellaria plantengeslachtSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, online100-2800 mg
HesperidineCitrus fruitSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineTot 150 mg tweemaal daags
Groene theeCamellia sinensis plantenbladerenSupermarktTot 8 kopjes thee per dag of zoals aangegeven op supplement
AardappelknollenAardappelenSupermarkt
Blauw groene algencyanobacteriënSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, online1-10 gram per dag
Andrographis PaniculataGroene chiretta-plantSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, online400 mg x 2 per dag

*Controleer op tegenstrijdigheden

MelkdistelextractSilymarineSupplement; Natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, online200 mg x 3 per dag
Sojabonen (biologisch)Soja bonenKruidenierswinkel, natuurvoedingswinkels

De meeste van deze artikelen zijn gemakkelijk verkrijgbaar in plaatselijke supermarkten of als voedingssupplementen in natuurvoedingswinkels.

Let op: Deze lijst is niet volledig en er zijn ook andere stoffen, zoals serrapeptase en CBD-olie, gesuggereerd. De Wereldraad voor Gezondheid zal dit document blijven bijwerken als er nieuwe informatie naar voren komt.

Sommige holistische beoefenaars bevelen ook stoffen aan om het lichaam van metalen te reinigen na vaccinatie, zoals zeoliet en actieve kool. De WCH zal te zijner tijd richtlijnen opstellen voor het ontgiften van metalen.

Over deze gids

Dit is een evoluerende gids met nieuwe informatie over hoe virale en vaccin-geïnduceerde spike-eiwitten uit het lichaam kunnen worden verwijderd. De lijsten met (kruiden)medicijnen en supplementen zijn tot stand gekomen in samenwerking tussen internationale artsen, wetenschappers en holistische geneeskundigen.

Aangezien Covid-19-infecties, Covid-19-vaccins en de kwestie van spike-eiwitschade nieuw zijn, is deze gids gebaseerd op gevestigd en opkomend medisch onderzoek, evenals op de klinische ervaring van internationale artsen en holistische gezondheidswerkers; het zal evolueren naarmate er nieuw bewijs naar voren komt.

De meegeleverde patentvrije medicijnen en supplementen kunnen over de hele wereld verschillend verkrijgbaar zijn.

Wie kan baat hebben bij deze informatie?

Als u Covid-19 hebben gehad, hebben onlangs een Covid-19 injectie, of symptomen vertoont die verband kunnen houden met Covid-19 vaccin transmissie (ook wel shedding ), kunt u profiteren van het gebruik van één of meer artikelen uit onze lijst medicijnen en supplementen om de piek-eiwitbelasting te verminderen. Het spike-eiwit, dat zowel deel uitmaakt van het Covid-19-virus als in ons lichaam wordt geproduceerd na inoculatie, kan door ons lichaam circuleren en schade aan cellen, weefsels en organen veroorzaken.

Veel mensen hebben via de bestaande gezondheidszorg geen hulp kunnen vinden voor ziekten die verband houden met spike-eiwitten (ook wel spikopathie genoemd ). Deze informatie is relevant als u bijwerkingen heeft ervaren na een prik, Long Covid heeft of post-Covid-Injection Syndrome (pCoIS) heeft.

Belangrijke opmerking: deze handleiding is alleen bedoeld voor onderwijs. Als u ziek bent na vaccinatie, zoek dan hulp bij een arts of een holistisch gezondheidsdeskundige. Zie de WCH-gids na injectie voor informatie over ziektes na Covid-injectie  . 

Het spike-eiwit is te vinden in alle SARS-CoV-2-varianten. Het wordt ook in uw lichaam aangemaakt als u een Covid-19-injectie krijgt. Zelfs als je geen symptomen hebt gehad, positief hebt getest op Covid-19 of nadelige bijwerkingen hebt ervaren na een prik, kunnen er nog steeds piekeiwitten in je lichaam achterblijven. Om deze te verwijderen na de prik of een infectie, stellen artsen en holistische beoefenaars een paar eenvoudige acties voor.

Er wordt gedacht dat het zo snel mogelijk na een infectie of prikken reinigen van spike-eiwit (vanaf nu detox genoemd) kan beschermen tegen schade door resterende of circulerende spike-eiwitten.

In deze gids bespreken we een aantal belangrijke kenmerken van deze aandoeningen die tijdens een detox kunnen worden aangepakt:

 • Het spike-eiwit
 • ACE2-receptoren
 • Interleukine 6 (IL-6)
 • Furin
 • Serine protease

Belangrijke veiligheidsinformatie voordat u met een detox begint

Voer geen spike-eiwitdetox uit zonder toezicht van uw vertrouwde gezondheidsdeskundige. Let op het volgende:

 • Dennennaaldthee, neem, smeerwortel, Andrographis paniculata –   Mag NIET tijdens de zwangerschap worden geconsumeerd.
 • Magnesium –   Overdosering is mogelijk, en het is moeilijker te detecteren bij het consumeren van liposomaal magnesium. Overweeg daarom een ​​mengsel van liposomaal en conventioneel magnesium, of gewoon conventioneel magnesium.
 • Zink –  Als u een multivitamine gebruikt die al zink bevat, moet u ervoor zorgen dat u de hoeveelheid zink die in andere supplementen wordt verbruikt, aanpast.
 • Nattokinase –  Niet gebruiken tijdens het gebruik van bloedverdunners of als u zwanger bent of borstvoeding geeft.
 • Overweeg altijd de dosering – Denk er bij het nemen van een multivitamine aan om de hoeveelheid individuele supplementen dienovereenkomstig aan te passen. (Als uw multivitamine bijvoorbeeld 15 mg zink bevat, moet u uw zinksuppletie met die hoeveelheid verminderen.)
 • Sint-janskruid – Dit geneesmiddel heeft een wisselwerking met veel farmaceutische geneesmiddelen. Het mag niet worden ingenomen als u andere medicijnen gebruikt zonder advies van uw arts.

Proactieve en ondersteunende maatregelen

Vrijwel alle aandoeningen kunnen in een vroeg stadium gemakkelijker worden beheerd. Het is immers zeker beter om een ​​gezondheidscrisis helemaal af te wenden dan erop te reageren. Zoals het gezegde luidt:  een ons preventie is een pond genezing waard. 

Een gezond voedingspatroon is essentieel om een ​​gezond immuunsysteem te ondersteunen.

Tips

 • Pas uw dieet aan om de consumptie van pro-inflammatoire voedingsmiddelen te verminderen. Een histaminearm dieet wordt aanbevolen. Vermijd bewerkte voedingsmiddelen en GGO’s.
 • De voedingsmiddelen in tabel 1 kunnen ook in de dagelijkse voeding worden opgenomen voordat u Covid-19 oploopt of een Covid-19-prik krijgt, als u ervoor kiest om dit te doen.
 • Intermitterend vasten: De praktijk van intermitterend vasten omvat het implementeren van maaltijdschema’s die heen en weer schakelen tussen perioden van vrijwillig vasten en niet-vasten. Gewoonlijk consumeren degenen die intermitterend vasten beoefenen al hun dagelijkse calorieën binnen 6-8 uur per dag. Deze dieetmethode wordt gebruikt om autofagie te induceren, wat in wezen een recyclingproces is dat plaatsvindt in menselijke cellen, waar cellen componenten afbreken en recyclen. Autofagie wordt door het lichaam gebruikt om beschadigde celeiwitten te verwijderen en kan na infectie schadelijke virussen en bacteriën vernietigen.
 • Dagelijkse consumptie van een multivitamine wordt geadviseerd. Het biedt een basisvoorraad van vitamine A, vitamine E, jodium, selenium, sporenelementen en meer, naast vitamine C en vitamine D3.
 • Warmtetherapie, zoals het nemen van sauna’s en hete baden, wordt beschouwd als een goede manier om spike-eiwitten te ontgiften.

Wat is het spike-eiwit?

Het SARS-CoV-2-virus bevat een spike-eiwit op het oppervlak. Als je beelden van het coronavirus hebt gezien, zijn het de zonachtige uitsteeksels die vaak aan de buitenkant van het virus worden afgebeeld.

Tijdens een natuurlijke infectie spelen spike-eiwitten een sleutelrol bij het helpen van het virus om de cellen van uw lichaam binnen te dringen. Een regio van het eiwit, bekend als de S2, versmelt de virale envelop met uw celmembraan. Het S2-gebied zorgt er ook voor dat het coronavirus-spike-eiwit gemakkelijk kan worden gedetecteerd door het immuunsysteem, dat vervolgens antilichamen aanmaakt om het virus te targeten en te binden.

Spike-eiwitten worden ook door uw lichaam geproduceerd na het nemen van een Covid-19-prik, en ze werken op dezelfde manier omdat ze kunnen fuseren met celmembranen. Bovendien worden uw cellen, omdat ze in uw eigen cellen worden gemaakt, het doelwit van uw immuunsysteem in een poging het spike-eiwit te vernietigen. De reactie van uw immuunsysteem op spike-eiwitten kan dus de cellen van uw lichaam beschadigen.

spike eiwit detox gids
spike eiwit detox gids

Opkomend bewijs toont ook aan dat in de kern van onze cellen het spike-eiwit het vermogen van onze cellen om DNA te repareren schaadt .

Waarom zou ik overwegen om te ontgiften van het spike-eiwit?

Het spike-eiwit van een natuurlijke infectie of een Covid-vaccin veroorzaakt schade aan onze lichaamscellen, dus het is belangrijk om actie te ondernemen om er zo goed mogelijk van te ontgiften.

Het spike-eiwit is een zeer toxisch onderdeel van het virus en onderzoek heeft het door het vaccin geïnduceerde spike-eiwit in verband gebracht met toxische effecten. Onderzoek naar spike-eiwitten is aan de gang.

Het virus spike-eiwit is in verband gebracht met bijwerkingen,  zoals: bloedstolsels, hersenmist, organiserende longontsteking en myocarditis. Het is waarschijnlijk verantwoordelijk voor veel van de bijwerkingen van het Covid-19-vaccin die worden besproken in de  WCH-gids voor na injectie .

Een Japanse biodistributiestudie  voor het Pfizer-vaccin wees uit dat in de 48 uur na vaccinatie de vaccindeeltjes naar verschillende weefsels door het lichaam waren gereisd en niet op de injectieplaats waren gebleven, waarbij hoge concentraties werden gevonden in de lever, het beenmerg en eierstokken.

Opkomend bewijs over spikopathie suggereert dat effecten die verband houden met ontsteking en stolling kunnen optreden in elk weefsel waarin het spike-eiwit zich ophoopt. Bovendien hebben peer-reviewed studies bij muizen  aangetoond dat het spike-eiwit in staat is de bloed-hersenbarrière te passeren. Bij mensen kan het dus mogelijk leiden tot neurologische schade als het niet uit het lichaam wordt verwijderd.

Hoe u uw spike-eiwitbelasting kunt verminderen?

Het ondersteunen van mensen met Long Covid en postvaccinatieziekte is een nieuw en opkomend gebied van gezondheidsonderzoek en -praktijk. De volgende lijsten bevatten stoffen die nuttig kunnen zijn. Deze lijst is samengesteld door internationale artsen en holistische beoefenaars met uiteenlopende ervaringen in het helpen van mensen bij het herstellen van Covid-19 en ziekte na injectie.

Gelukkig zijn er tal van gemakkelijk bereikbare, natuurlijke oplossingen om de eiwitbelasting van uw lichaam te verminderen.

Sommige “eiwitbindende remmers” remmen de binding van het spike-eiwit aan menselijke cellen, terwijl andere het spike-eiwit neutraliseren, zodat het geen schade meer aan menselijke cellen kan veroorzaken.

Spike-  eiwitremmers : Prunella vulgaris, dennennaalden, emodin, neem, paardenbloembladextract, ivermectine

Spike Protein Neutralizers:  N-acetylcysteïne (NAC), glutathion, venkelthee, steranijsthee, dennennaaldthee, sint-janskruid, smeerwortelblad, vitamine C

 • Van ivermectine is aangetoond dat het bindt aan het spike-eiwit , waardoor het mogelijk ondoeltreffend wordt bij het binden aan het celmembraan.
 • Verschillende planten die in de natuur voorkomen, waaronder dennennaalden, venkel, steranijs, sint-janskruid en smeerwortel, bevatten een stof genaamd shikiminezuur, die kan helpen om het spike-eiwit te neutraliseren. Shikiminezuur kan verschillende mogelijke schadelijke effecten van het spike-eiwit helpen verminderen en wordt verondersteld de vorming van bloedstolsels tegen te  gaan .
 • Regelmatige orale doses vitamine C zijn nuttig bij het neutraliseren van elk toxine.
 • Dennennaaldthee heeft krachtige antioxiderende effecten en bevat hoge concentraties vitamine C.
 • Nattokinase (zie tabel 1), een enzym afgeleid van het Japanse sojabonengerecht ‘Natto’, is een natuurlijke stof waarvan de eigenschappen kunnen helpen om het optreden van bloedstolsels te verminderen.

Wat is de ACE2-receptor?

De ACE2-receptor bevindt zich in de celwand, in long- en bloedvatbekledingen en in bloedplaatjes. Spike-eiwit hecht zich aan ACE2-receptoren.

Er is gesuggereerd dat hoge concentraties spike-eiwit zich kunnen binden aan onze ACE2-receptoren en daar effectief ‘zitten’, waardoor de normale werking van deze receptoren in verschillende weefsels wordt geblokkeerd. De verstoring van deze receptoren is in  verband gebracht met een groot aantal nadelige effecten door veranderde weefselfunctie .

 • Als spike-eiwitten zich aan de celwand binden en ‘blijven zitten’, kunnen ze het immuunsysteem ertoe aanzetten om gezonde cellen aan te vallen en mogelijk een auto-immuunziekte veroorzaken.
 • Het spike-eiwit kan zich hechten aan ACE2-receptoren op bloedplaatjes en de endotheelcellen die de bloedvaten bekleden, wat kan leiden tot abnormale bloedingen of stolling, die beide  verband houden met door vaccin geïnduceerde trombocytopenie (VITT)

Hoe u uw ACE2-receptoren kunt ontgiften?

Stoffen die de ACE2-receptoren van nature beschermen:

 • Ivermectine
 • Hydroxychloroquine (met zink)
 • Quercetine (met zink)
 • Fisetin

Er zijn aanwijzingen dat de binding van ivermectine aan de ACE2-receptor verhindert dat het spike-eiwit zich eraan bindt .

Wat is interleukine-6?

Interleukine 6, of IL-6, is een voornamelijk pro-inflammatoir cytokine-eiwit. Dit betekent dat het van nature door het lichaam wordt aangemaakt als reactie op infectie of weefselbeschadiging en de ontstekingsreactie initieert.

Waarom richten op IL-6?

Sommige natuurlijke stoffen helpen het ontgiftingsproces na de injectie door zich te richten op Interleukine 6.

Wetenschappelijk bewijs toont aan dat cytokines zoals IL-6 in veel hogere niveaus worden aangetroffen bij degenen die besmet zijn met Covid in vergelijking met niet-geïnfecteerde personen.

IL-6 is gebruikt als  biomarker voor Covid-progressie . Verhoogde niveaus van IL-6 zijn  gevonden bij patiënten met ademhalingsdisfunctie . Meta-analyse heeft een betrouwbaar verband aangetoond  tussen IL-6-niveaus en de ernst van covid . IL-6-niveaus zijn  omgekeerd gerelateerd aan het aantal T-cellen bij ICU-patiënten .

Pro-inflammatoire cytokines zoals IL-6 komen  ook tot expressie na vaccinatie en studies suggereren dat ze  de hersenen kunnen bereiken .

Il-6-remmers zijn namelijk door de WHO aanbevolen voor ernstige gevallen van Covid , waarvoor ze als levensreddend zijn beschreven.

Hoe te ontgiften van IL-6

De volgende lijsten van natuurlijke stoffen, waaronder verschillende basis ontstekingsremmende voedingssupplementen, kunnen worden gebruikt om de nadelige effecten van IL-6 te voorkomen door de werking ervan te remmen.

IL-6-remmers (ontstekingsremmers): Boswellia serrata (wierook) en paardenbloembladextract

Andere IL-6-remmers:  Zwarte komijn (Nigella sativa), curcumine, visolie en andere vetzuren, kaneel, fisetine (flavonoïde), apigenine, quercetine (flavonoïde), resveratrol, luteoline, vitamine D3 (met vitamine K), zink, magnesium, jasmijnthee, kruiden, laurierblaadjes, zwarte peper, nootmuskaat en salie

 • Bij antivirale therapie worden verschillende natuurlijke, plantaardige stoffen gebruikt. Van het plantenpigment quercetine is aangetoond dat het een breed scala aan ontstekingsremmende en antivirale effecten vertoont.
 • Van zink is aangetoond dat het werkt als een  krachtige antioxidant , die het lichaam beschermt tegen oxidatieve stress, een proces dat gepaard gaat met  DNA-schade, overmatige ontstekingen en andere schadelijke effecten .

Wat is furine?

Furine is een enzym dat eiwitten splitst en ze biologisch activeert.

Waarom zich richten op furine?

Van furine is aangetoond dat het het spike-eiwit scheidt en zo het virus de menselijke cellen laat binnendringen.

Er is een furine-splitsingsplaats  aanwezig op het Covid-spike-eiwit , waarvan wordt gedacht dat het het virus besmettelijker en overdraagbaarder maakt.

Furineremmers werken door de  splitsing van het spike-eiwit te voorkomen .

Hoe te ontgiften van furine?

Stoffen die van nature furine remmen:

 • Routine
 • Limoneen
 • baicalein
 • Hesperidine

Wat is serineprotease?

Serineprotease is een enzym.

Waarom richten op serine protease?

Het remmen van serineprotease kan de activering van spike-eiwitten voorkomen en ook de virale toegang tot cellen verminderen , waardoor  het infectiepercentage en de ernst worden verminderd .

Hoe te ontgiften van serineprotease?

Stoffen die van nature serineprotease remmen en die kunnen helpen om de piekeiwitniveaus in het lichaam te verlagen:

 • Groene thee
 • Aardappelknollen
 • Blauw groene algen
 • Soja bonen
 • N-acetylcysteïne (NAC)
 • Boswellia (wierook)

Wat te nemen? Hoeveel te nemen? Waar komt het vandaan? Waar te krijgen?

Tabel 1. Medicijnen en supplementen die overwogen kunnen worden
SubstantieNatuurlijke bronnen)Waar te krijgenAanbevolen dosis
IvermectineBodembacteriën (avermectine)Op recept0,4 mg/kg wekelijks gedurende 4 weken, daarna maandelijks
*Controleer voor gebruik de instructies op de verpakking om te bepalen of er contra-indicaties zijn
HydroxychloroquineOp recept200 mg wekelijks gedurende 4 weken *Controleer vóór gebruik de instructies op de verpakking om te bepalen of er contra-indicaties zijn
Vitamine CCitrusvruchten (bijv. sinaasappels) en groenten (broccoli, bloemkool, spruitjes)Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, online6-12 g per dag (gelijkmatig verdeeld over natriumascorbaat (enkele grammen), liposomale vitamine C (3-6 g) en ascorbylpalmitaat (1 – 3 g)
Prunella Vulgaris (algemeen bekend als zelfgenezing)Zelfgenezende plantSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, online7 ons (207 ml) per dag
DennennaaldendennenboomSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineDrink 3 x daags thee (consumeer ook olie/hars die zich ophoopt in de thee)
NeemNeem treeSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineVolgens de instructies van uw arts of voorbereiding
PaardebloembladextractPaardebloem plantSupplement (paardenbloemthee, paardenbloemkoffie, bladtinctuur): natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineTinctuur volgens de instructies van uw arts of bereiding
N-acetylcysteïne (NAC)Eiwitrijk voedsel (bonen, linzen, spinazie, bananen, zalm, tonijn)Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineTot 1200 mg per dag (in verdeelde doses)
Venkeltheevenkel plantSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineGeen bovengrens. Begin met 1 kopje en volg de reactie van het lichaam.
Steranijs theeChinese groenblijvende boom (Illicium verum)Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineGeen bovengrens. Begin met 1 kopje en volg de reactie van het lichaam.
Sint-janskruidSint-janskruidplantSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineZoals aangegeven op supplement
SmeerwortelbladSymphytum plantengeslachtSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineZoals aangegeven op supplement
NattokinaseNatto (Japans sojagerecht)Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineZoals aangegeven op supplement
Boswellia serrataBoswellia serrata boomSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineZoals aangegeven op supplement
Black Cumin (Nigella Sativa)Boterbloem plantenfamilieSupermarkten, natuurvoedingswinkels
CurcumineKurkumaSupermarkten, natuurvoedingswinkels
VisolieVette/vette visSupermarkten, natuurvoedingswinkelsTot 2000 mg per dag
KaneelCinnamomum boom geslachtSupermarkt
Fisetin (Flavonoïde)Fruit: aardbeien, appels, mango’s Groenten: uien, noten, wijnSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineTot 100 mg per dag (consumeren met vetten)
ApigenineFruit, groenten & kruiden peterselie, kamille, vine-spinazie, selderij, artisjokken, oreganoSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, online50 mg per dag
Quercetine (Flavonoïde)Citrusvruchten, uien, peterselie, rode wijnSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineTot 500 mg tweemaal daags , consumeren met zink
resveratrolPinda’s, druiven, wijn, bosbessen, cacaoSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineTot 1500 mg per dag gedurende maximaal 3 maanden
luteolineGroenten: selderij, peterselie, uienbladeren
Fruit: appelschillen, chrysantenbloemen
Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, online100-300 mg per dag (typische aanbevelingen van de fabrikant)
Vitamine D3Vette vis, visleverolieSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, online5000 – 10.000 IE per dag 
Vitamine KGroene bladgroentenSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, online90-120 mg per dag (90 voor vrouwen, 120 voor mannen)
ZinkRood vlees, gevogelte, oesters, volle granen, melkproductenSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, online11-40 mg per dag
MagnesiumGroenten, volkoren granen, notenSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineTot 350 mg per dag 
JasmijntheeBladeren van gewone jasmijn- of Sampaguita-plantenKruidenierswinkel, natuurvoedingswinkelsTot 8 kopjes per dag
KruidenSupermarkt
laurierblaadjesLaurierblad plantenSupermarkt
Zwarte peperPiper zwarte plantSupermarkt
NootmuskaatMyristica fragrans boomzaadSupermarkt
verstandigSalie plantSupermarkt
RoutineBoekweit, asperges, abrikozen, kersen, zwarte thee, groene thee, vlierbloesemtheeSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, online500-4000 mg per dag  (raadpleeg een zorgverlener voordat u hogere doses neemt)
LimoneenSchil van citrusvruchten zoals citroenen, sinaasappels en limoenenSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineTot 2000 mg per dag
baicaleinScutellaria plantengeslachtSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, online100-2800 mg
HesperidineCitrus fruitSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, onlineTot 150 mg tweemaal daags
Groene theeCamellia sinensis plantenbladerenSupermarktTot 8 kopjes thee per dag of zoals aangegeven op supplement
AardappelknollenAardappelenSupermarkt
Blauw groene algencyanobacteriënSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, online1-10 gram per dag
Andrographis PaniculataGroene chiretta-plantSupplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, online400 mg x 2 per dag

*Controleer op tegenstrijdigheden

MelkdistelextractSilymarineSupplement; Natuurvoedingswinkels, apotheken, voedingssupplementenwinkels, online200 mg x 3 per dag
Sojabonen (biologisch)Soja bonenKruidenierswinkel, natuurvoedingswinkels

De meeste van deze artikelen zijn gemakkelijk verkrijgbaar in plaatselijke supermarkten of als voedingssupplementen in natuurvoedingswinkels.

Let op: Deze lijst is niet volledig en er zijn ook andere stoffen, zoals serrapeptase en CBD-olie, gesuggereerd. De Wereldraad voor Gezondheid zal dit document blijven bijwerken als er nieuwe informatie naar voren komt.

Sommige holistische beoefenaars bevelen ook stoffen aan om het lichaam van metalen te reinigen na vaccinatie, zoals zeoliet en actieve kool. De WCH zal te zijner tijd richtlijnen opstellen voor het ontgiften van metalen.

Top tien essentiële ingrediënten voor het ontgiften van spike-eiwitten:

 • Vitamine D
 • Vitamine C
 • NAC (N-acetylcysteïne)
 • Ivermectine
 • Nigella zaad
 • Quercetine
 • Zink
 • Magnesium
 • Curcumine
 • Mariadistel extract

Voor meer informatie en specifieke protocollen zijn hier enkele websites die interessant kunnen zijn: 

Klik hier om een ​​PDF-gids te downloaden van de Caring Healthcare Workers Coalition.

Als je dit artikel nuttig vond of iemand kent die het kan helpen, neem dan even de tijd om het te delen!

Spike Protein Detox-gids

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More