Sinds een paar maanden, doordat ons bedrijf is stil komen te liggen ben ik al een paar mooie kansen tegengekomen, ik zet alleen even de referrallinkjes chronologisch neer, dan weet je ook een beetje waar de geldstromen vandaan komen. Als je meer info wil of specifiek, laat me weten, dan moet ik hier en daar even achter de schermen wat vandaan vissen. Op YouTube vindt je trouwens ook erg veel hoor.

FXSuccess – Trading and Bitcoin success

1. https://fxsuccess.co/register/?link=32897415
Deze loopt in onze groep net een paar maanden, netjes elke zaterdag 7% (wekelijkse betaling) op mijn externe BTC Wallet, automatisch. Kleine groep, nog maar rond de 1700. Actieve Facebook groep.

Uni-systeem. 5% over de inleg 1e lijn. 3% over de inleg 2e lijn. Bij 300+ downline komt er nog een extra 4%, maar dit wordt niet vermeld op de website, heb ik via mijn upline gehoord. Herinvesteren vanaf 100$, uitkeringen vanaf 7$

En er is nog meer

Cash Forex Trading CFXSuccess – Trading and Bitcoin

Een spaarprogramma dat u 100.000 $ kan opleveren Vraag het ons! 

Distributor CashFX Group Nederland 06 508 349 61 CashFX Group Disclaimer and Privacy click here

Een spaarprogramma dat u 80.000 $ kan opleveren met een inleg van 300$
Vraag het ons! 

Distributor CashFX Group Nederland 06 508 349 61 CashFX Group Disclaimer and Privacy click here

FXSuccess – Trading and Bitcoin success