VACCINATIESCHADE EN VACCINATIEBEDROG

De Waan van de Dag – Leugen en Bedrog De WEF richtlijnen gaan vooral sneller en sneller en het begint aardig op te vallen


Gefeliciteerd Rutte, Klaas Knot, de Jonge, de hele “Christen”unie, GREENPEACE, CDA, Grapperhuis, Femke, Kuipers, Maxima, Willem Alexander, NOS, NPO1, RTL, Geenstijl, Talkshows, AD, Telegraaf, NRC, Volkskrant, ABNAMRO, ING, Groene Amsterdammer, Parool, Derksen en de rest van de crew, Jeugdjournaal, GGD, Prikbusmedewerkers, Joop, PVDA en alle Joodse organisaties die Baudet aanklaagden — met het behaalde resultaat tot nu toe.

Detox Spike Protein ENGLISH LANGUAGE#smartcity Regeren doet #Rutte niet meer Alleen druk met de speeltjes van de #WEF Hij moet heel snel weg incl: @sigridkaag Mooie verhalen leugens en bedrog meer dan zat met 83% van alle Nederlanders leugenenbedrog.nl
Lees HIER OPNIEUW of VERDER

Heb je je ooit afgevraagd waarom we soms moeite hebben om gewoon onszelf te zijn? Zou het kunnen dat we leven naar de maatstaven van anderen in plaats van naar onze eigen maatstaven? Voel jij je tegenwoordig helemaal vrij? Wat betekent leven in vrijheid voor jou? Kijk HIER

“Het is mijn persoonlijke overtuiging dat geen enkele politicus (geen enkele) gevaccineerd is met het mRNA of adenovirus. In het slechtste geval hebben ze een placebo gekregen,” “De farmareuzen weten uiteraard perfect in welke [LOTS} vials the real thing zit en in welke een zoutoplossing.”


Griezel Bill Gates is opeens TEGEN vaccinatie verplichting en paspoorten. Tegelijkertijd faalt de machtsgreep van de belachelijke WHO. Deze mensen geven niet op. Maar het wordt ze heet onder de voeten. De mensheid geeft niet op. Dit is pas het begin. Binnenkort worden ze nagejaagd ook in hun atoombunkers en schuilkelders.

Zelfs de “plotselinge kinderdood” is in werkelijkheid een spook en een excuus voor totaal verschillende oorzaken…

Dus, beste vrienden en medeburgers, als iemand “plotseling en onverwacht” sterft na zijn “vaccinaties”, wanhoop dan niet. Het moet de SADS zijn geweest. Als u echter van plan bent meer vragen te stellen, kan dit leiden tot baanverlies, criminalisering en het einde van uw levensonderhoud. En dat willen we niet allemaal, toch? Scroll verder en/of KLIK HIER

“Ondertussen is gebeurd wat in de alternatieve media en in het verzet werd gevreesd. Het is niet zo dat iedereen iemand kent die aan Covid-19 is overleden. die “plotseling en onverwacht” stierf. In plaats van de redenen te onderzoeken, vindt de mainstream nu “plotselinge volwassen dood” uit – raadselachtig.

https://www.report24.news/pudzlicher-erwachsenentod-mainstream-erfindet-ausreden-fuer-mysterioese-todeswelle/?feed_id=17221‘Sudden Adult Death’ – Mainstream bedenkt excuses voor ‘mysterieuze’ death wave
“Het syndroom dat bekend staat als SADS is dodelijk voor alle soorten mensen, ongeacht of ze een fit en gezond leven leiden.”


VACCINATIESCHADE, VACCINATIEBEDROG


Het kartel, de VS, Zelensky, Fauci, Soros mènsen die lang geleden hun ziel verkocht hebben JA ze komen allemaal aan de beurt. Bill Gates die India al niet eens meer in gaat daar hij de doodstraf heeft opgelegd gekregen vanwege eerdere gifvaccins.


We schrijven dit niet aan en voor alle deugers maar de mensen die steeds meer argwaan krijgen tegen de oplichtingspraktijken waar u dagelijks mee te maken krijgt.

We hebben u 28 maanden gewaarschuwd voor de compleet verrotte maatschappij waarin we leven. Geef niet de schuld aan Rutte Hij is slechts een Puppet in het hele verhaal.Je kunt het hem niet eens kwalijk nemen gezien zijn levenswijze.

Mark en Sigrid worden aangestuurd door een doodenge WEF, Bilderberggroep, Rothschilds.

VACCINATIESCHADE EN VACCINATIEBEDROG

Alles wat u nu verteld wordt is een complete farce zelfs de klimaatcrisis. Mensen er komt een nieuwe ijstijd aan. Dat is a bewezen.

Fake vaccinaties die niet door de beugel kunnen, maar ik begrijp wel dat sommige corrupte artsen, chirurgen, verpleegkundigen en ja, zelfs journalisten en mediafiguren hiervoor geopteerd hebben. Voor velen was het een noodzaak om hun beroep te kunnen blijven uitoefenen.

Van hypocriete politici die de bijbel preken [Christenunie, Bikker en Judas Gert Jan Segers die antivaxxers veroordelen (of het narratief-spelletje meespelen) begrijp ik het dan weer niet.

NewYork Times schrijft over de Ukrainewar: en dit is van ongelofelijk groot belang

Het beter begrijpen van de vijand ‘is absoluut nodig als je iets wilt winnen’. In mei verscheen bijvoorbeeld op de voorpagina van de New York Times, die eerst mee heeft gedaan met alle propaganda en de verschrikkelijke misinformatie over de oorlog in Oekraïne, voor het eerst een artikel waarin ze aangeven hoe de situatie er werkelijk voor staat. Dat de Russen aan het winnen zijn en dat het heel gevaarlijk kan zijn. Als dat doorgang kan vinden, dan kan dat een grote ramp worden voor de Verenigde Staten. Het nazisme in De Ukraine. Beschietingen op haar eigen burgers en wapens geleverd door de VS door verhandelen naar en aan derde wereldlanden en mogelijk terroristische groeperingen.

God weet alleen wat ons nog te wachten staat


“Dit is van ongelofelijk groot belang,” zei Van Wolferen. “Omdat het in de New York Times heeft gestaan, een blad dat heel erg mee is gegaan met de propaganda. Want dat betekent dat er toch stemmen op zijn gegaan: jongens, we moeten ermee ophouden. Er wordt voor het eerst een pleidooi gehouden voor onderhandelingen. En tot nog toe zijn al die diplomatieke onderhandelingen door Washington gesaboteerd.”

Klaag ze aan!

{deze vooraanstaande kranten hebben we in Nederland niet en doen geen journalastiek meer, De Telegraaf heulde zelfs met de Duitsers in 40-45.U vertrouwd deze media nog steeds die op de verjaardag van Hitler een feestje hield op zijn eigen redactie in Amsterdam.

Wat we meemaken is zo uniek, zo verschrikkelijk, zo misdadig zo crimineel– want het is een misdaad. Het is iets wat absoluut niet kon worden voorspeld. Dat zei emeritus hoogleraar en hoofdredacteur van Gezond Verstand Karel van Wolferen tijdens een vraag- en antwoordsessie in Markelo.
2200 Prominente Spanjaarden lieten zich tegen betaling opnemen in het vaccinatieregister voor coronavaccinaties, schrijft de Spaanse krant ElMundo Ze weten wat het voor een gif is. Deze mensen hebben geen vaccin toegediend gekregen. Ook Jose Maria Fernandez Sousa-Faro, de baas van @PharmaMar

De Belgische advocaat Carine Knapen schrijft op MeWe dat ook in België een geheim netwerk bestaat waar het op grote schaal gebeurt. “Dacht u dat de fake vaccinaties en dito vaccinpaspoorten enkel in Spanje voorkomen? Think again.” “Het is mij ook meermaals aangeboden, uit verschillende hoeken van het land,” zegt Knapen.

CNN geeft toe dat vaccins je immuunsysteem kapotmaken. Bij 2 vaccins en 2 boosters is uw immuniteit MIN 181% Het komende apenpokkenvirus zal voor heel veel mensen de dood brengen waarschijnlijk de eerst komende 3 tot 5 jaar. Overigens heeft het pokkenvirus toen het gestopt is met het verstrekken van vaccins de jaren er op volgend 5 maal zoveel HIV veroorzaakt en wordt het straks hier in Europa gebruikt om de immense vaccinatieschade te verbloemen.


De grote schoften zitten in de WEF

Besparen op uw gasrekening en gewoon lekker blijven douchen en de meter terug zien gaan zonder zonnepanelen Het kan KLIK HIER


VERY URGENT: WHO World Domination, Amendment May 2022 Vote for Tyranny & World Dictatorship Click Here


Zet 350$ in en ontvang 100.000 in 3 jaar en los de GREAT RESET problemen op. Denk aan de toekomst van u en vooral uw kinderen Lees verder


Onderstaande link verwijst naar YouTube echter wij verwijzen u door naar RUMBLE. Gezien de oorlogspropaganda die YOUTUBE toelaat van Oekraiense militairen en burgers die weerzinwekkend te noemen is, is YT voor ons FOUTE BOEL


Voordracht Karel van Wolferen nummer 37: “Poetins uitdaging aan het adres van Schwab en co”


Ongevaccineerde helemaal niets meer — KLAAR! Shanghai, Australie, Nieuw-Zeeland, Duitsland, Oostenrijk, China. Als het daar gebeurt gaat het naar Amsterdam overwaaien.

Verzet u er tegen zoals de bewoners in Shanghai en in Noord-Korea doen


VACCINATIESCHADE EN VACCINATIEBEDROG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More